KREZIP IN ZIGGO DOME

Krezip keert eenmalig terug voor een reeks unieke concerten op 24, 25 en 26 oktober in de Ziggo Dome in Amsterdam. De concerten op 25 en 26 oktober zijn inmiddels uitverkocht. Er zijn nog kaarten beschikbaar voor het extra concert op 24 oktober.

 

BESTEL TICKETS

 

Donderdag 24 oktober 2019               Bestel Tickets

 

Vrijdag 25 oktober 2019                     Uitverkocht    

 

Zaterdag 26 oktober 2019                  Uitverkocht    

 

Koop je kaarten enkel via deze website of Eventim.nl. 

 

SHOW INFORMATIE

10 jaar nadat Krezip uit elkaar ging, keert de band terug voor drie bijzondere shows in de Ziggo Dome. De eerste twee shows waren in mum van tijd uitverkocht. Tijdens deze concerten zal het gehele repertoire van Krezip aan bod komen. Het wordt een feestelijke avond met alle hoogtepunten uit de carrière van de band. Uiteraard komen daarbij ook alle bekende hits aan bod.

De Tilburgse band brak in 2000 door naar het grote publiek na een optreden op Pinkpop, waarna heel Nederland en België verslingerd raakten aan de superhit ‘I Would Stay’, die in beide landen de koppositie in de hitlijsten haalde. In de jaren daarna bracht Krezip meerdere albums uit, en scoorden ze een flink aantal grote hits met o.a. ‘Out Of My Bed’, ‘All My Life’ en ‘Sweet Goodbyes’. In 2009 besloten de bandleden er een punt achter te zetten en gingen ze ieder hun eigen weg. Nu, tien jaar later, keren ze nog één keer terug voor drie unieke concerten in de Ziggo Dome. 

TICKET INFORMATIE

Je kunt je kaarten bestellen via deze website of onze exclusieve ticketpartner Eventim.nl. Let op: gebruik altijd de linkjes die op deze website worden aangeboden. Dat is de enige manier om verzekerd te zijn van (officiële) kaarten. 

TICKET PRIJZEN

Staanplaatsen: €45*
1e Ring Zitplaatsen - Best Seats  €60*
1e Ring Zitplaatsen - Normaal  €50*
2e Ring Zitplaatsen - Best Seats  €50*
2e Ring Zitplaatsen - Normaal  €40*
2e Ring Zitplaatsen - 2e rang  €35*
Rolstoelpodium: €45*
(ook begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig)

  • Alle getoonde prijzen zijn exclusief 10% servicekosten per toegangskaart. Exclusief transactie- en/of verzendkosten.
  • Je kunt maximaal 10 tickets per order bestellen.
  • Er is geen minimumleeftijd vereist.
  • Bij de aankoop van een ticket ga je akkoord met de algemene ticketvoorwaarden van concertorganisator Friendly Fire. Deze zijn hier in te zien.

Hieronder vind je de plattegrond van het concert van Krezip in de Ziggo Dome. Hier kun je de vakken bekijken welke je kunt selecteren in het bestelproces.

 

MEEST GESTELDE VRAGEN

Hier vind je de meest gestelde vragen omtrent het optreden van Krezip in de Ziggo Dome.

Wanneer start de openbare kaartverkoop?

De concerten op 25 en 26 oktober zijn inmiddels uitverkocht. Voor het extra concert van Krezip in de Ziggo Dome op 24 oktober zijn nog kaarten verkrijgbaar. Kaarten koop je via krezip.nl en Eventim.nl. Eventim is onze exclusieve ticketpartner voor dit concert. 

Wat kost een kaartje voor de concerten?

Zitplaatsen zijn te koop vanaf €35 (excl. 10% en excl. transactie- en/of verzendkosten).
Staanplaatsen zijn €45 (excl. 10% servicekosten en excl. transactie- en/of verzendkosten).

Waar koop ik mijn kaartje?

Kaartjes kun je kopen via onze exclusieve ticketpartner Eventim.nl of de website van Krezip (je wordt dan doorgeleid naar de ticketshop van Eventim). Je kunt je kaartje ook telefonisch bestellen door te bellen met Eventims klantenservice via 0900-1353 (€0,45 p/m).Let op: gebruik altijd de linkjes die op deze website worden aangeboden. Dat is de enige manier om verzekerd te zijn van (officiële) kaarten. Weet waar je koopt!

Zijn deze shows een terugblik op de carrière van Krezip?

Na 10 jaar stilte willen we niets liever dan jullie allemaal mee terugnemen naar de periode 2000 – 2009 en het gevoel van toen terug te halen. Verwacht dan ook een feestelijke en avondvullende show met alle hoogtepunten uit de carrière van Krezip en ruimte voor alle bekende hits. We gaan natuurlijk nog niet alles verklappen, maar we hebben een aantal bijzonder verrassingen in petto!

Kunnen we een extra concert verwachten?

De concerten op 25 en 26 oktober zijn uitverkocht. Er is een extra concert toegevoegd op donderdag 24 oktober. Hier zijn nog kaarten voor verkrijgbaar. Je bestelt ze via krezip.nl en Eventim.nl.

Hoe kan ik de Ziggo Dome het beste bereiken?

De Ziggo Dome is goed bereikbaar met onder andere de fiets, het openbaar vervoer en met de auto. Klik hier voor meer informatie.

Ik heb een vraag over mijn ticket, waar kan ik terecht?

Heb je een vraag over je tickets, dan raden wij aan om contact op te nemen met Eventims klantenservice via 0900-1353 (€0,45 p/m). Eventim is onze exclusieve ticketpartner voor dit concert.

Hoe laat begint het concert?

De deuren van de Ziggo Dome gaan open om 18:30. Het programma start rond 20:00. Rond 22.45 zal de avond eindigen. Dit tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Wat mag ik wel/niet mee naar binnen nemen in de Ziggo Dome?

Het is tijdens evenementen niet toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen, indien zij niet groter zijn dan A4 formaat en niet dikker zijn dan 10 cm. Er kan gefouilleerd worden en tassen worden gecontroleerd. De organisatie doet er alles aan om eventuele wachtrijen tot een minimum te beperken. Hier vind je meer informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan.